Aurinko

Säästä rahaa ja luontoa. Sähkön tuottaminen omalla aurinkovoimalalla on nykypäivää. Tutustu, miten sinäkin voit turvallisesti tuottaa oman energiasi.

Lappeenrannan Energia - Aurinko
Bottom curve

Aurinko on energiaa puhtaimmillaan

Tee ekoteko kohti omavaraista sähköntuotantoa auringolla ja selvitä mahdollisuutesi! Esimerkiksi Väreen laadukkaalla aurinkopaneelijärjestelmällä voit tuottaa sähköä omavaraisesti ja ekologisesti. Aurinkopaketin kokoluokka skaalataan kohteen mukaan, joten voit hankkia aurinkopaneelit kätevästi kotiin, taloyhtiöön tai yritykseen.

Aurinkoteemainen Väreen logo

Aurinkosähköä omaan käyttöön

Valjasta auringon tarjoama energia myös omaan käyttöösi. Osakkuusyhtiömme Väre toimittaa aurinkojärjestelmiä avaimet käteen-toimituksena. Väre ostaa myös ylijäämäsähkösi. Tutustu lisää Väreen aurinkopaketteihin ja tee tilaus suoraan Väreen verkkokaupassa.

Lappeenrannan Energia - Pientuottaja Sähköturvallisuus

Pientuottaja - muista sähköturvallisuus!

Oman energiatuotantolaitteiston liittäminen sähkönjakeluverkkoon on hyvä tehdä turvallisesti. Tuotantolaitoksesi tulee täyttää sille asetetut tekniset vaatimukset ja se tulee kytkeä jakeluverkkoon antamiemme ohjeiden mukaisesti. Tutustu ohjeisiimme tarkemmin artikkeliosiossamme.

Lappeenrannan Energia - Myy aurinkosähköäsi meille

Välitämme sähkösi markkinoille

Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n toimittaa pientuottajan ylijäämäsähkön sähkömarkkinoille eteenpäin myytäväksi. Tutustuthan sähkön pientuotannon ehtoihin ja siirron hinnastoon. 

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysymyksiä aurinkoenergiasta?

Tutustu aurinkoenergiaan ja sen tuotantoon sekä usein kysyttyihin kysymyksiin (lista päivitettävänä) sekä artikkeleiden avulla. Mikäli sinulla on kysymys, johon et löydä heti vastausta, laitathan meille viestiä niin pääsemme vastaamaan?

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.