Kaukolämpö

Kaukolämpö tuotetaan ympäristöystävällisesti Lappeenrannassa lähellä. Kaukolämpö on kokonaistaloudellisesti edullinen ja varmatoiminen lämmitysmuoto.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpö
Bottom curve

Kaukolämpö säästää lompakkoa ja luontoa

Lähellä tuotettu kaukolämpö on asumismukavuutta lisäävä ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Sen varmatoimisuus on huippuluokkaa. Muihin lämmitysmuotoihin verrattuna kaukolämpö on myös hinnaltaan kilpailukykyinen ja ympäristöystävällinen.

Valitse huoleton kaukolämpö

Vaivaton hankinta

Kaukolämpöliittymä on kiinteistökohtainen liitäntä Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n kaukolämpöverkostoon. Hoidamme liittymäasennukset vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Liittyminen on mahdollista olemassa olevan verkostomme alueella. Katso verkostokartasta, sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme ja tilaa liittymä suoraan MinunLiittymä -palvelustamme.

https://www.lappeenrannanenergia.fi/lampo/kaukolammon-vuosihuoltosopimus

Varmuutta ja energiatehokkuutta Kaukoviisaalla

Kaukoviisas-vuosihuoltosopimuksella varmistut, että kaukolämmitys toimii niin kuin pitää. Oikein säädetty kaukolämpölaitteisto lisää asumisen mukavuutta entisestään ja se voi osaltaan tuoda myös säästöjä. Säännöllisellä huollolla voidaan myös ennaltaehkäistä kodin lämmityksen ongelmia.

Lappeenrannan Energia - Kaukolämpöliittymä

Tiesitkö tämän kaukolämmöstä?

Olitpa kotona tai matkoilla ja oli keli mikä tahansa, tiedät kotisi pysyvän miellyttävän lämpöisenä ja lämpimän käyttöveden riittävän aina. Kaukolämmön lämmönvaihdin on pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa. Toimintavarmuuden ohella tämä tarkoittaa merkittävästi matalampia huolto-, korjaus- ja järjestelmän uusimiskustannuksia.

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysy lisää kaukolämmöstä

Lisätiedot kiinteistösi liittämisestä kaukolämpöverkostoon saat arkisin kello 8-16 teknisestä asiakaspalvelusta 020 690 505 (mpm/pvm). Puhelun ohjausvaiheessa valitse 3. Verkostomestarimme auttavat sinua kaukolämmön suunnittelun ja talojohtojen asennusten kanssa arkisin kello 8-16 puhelinnumeroissa 020 177 6394 ja 020 177 6543 (mpm/pvm). Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tutustu kaukolämmön etuihin valtakunnallisella Kaukolämpö.fi -sivustolla!

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.