Maakaasu

Maakaasu on huoleton ja turvallinen vaihtoehto niin omakotitalon kuin suuremmankin kiinteistön lämmitykseen.

Lappeenrannan Energia - Maakaasu
Bottom curve

Maakaasulla arjen luksusta

Maakaasu on turvallinen ja hyvä energialähde lämmitykseen. Kotonasi maakaasu säästää myös tilaa, sillä se ei vaadi erillistä teknistä tilaa. Pienikokoinen kondenssikattila voidaan sijoittaa vaikka apukeittiöön. Rentoudu kaasutakan äärellä tai pidennä terassikautta infrapunalämmittimillä. Maakaasulla saat kaasun myös keittiöön ja pihagrilliin.

Lappeenrannan Energia - Maakaasu on turvallinen lämmitysratkaisu

Maakaasu on turvallinen lämmitysratkaisu

Maakaasulla saat laatua asumiseen: vesikiertoon perustuva lämmitys ja miellyttävän tasainen lämpö tuovat mukavuutta arkeen. Käyttöturvallisilla laitteillamme maakaasun käyttäminen on myös turvallista. Kaasualan tehtävät ovat luvanvaraisia, ja asennus- ja käyttöhenkilöstömme ovat pätevyysvaatimukset suorittaneita ammattilaisia.

Lappeenrannan Energia - Maakaasu on huoltovapaa ja toimintavarma

Huoltovapaa ja toimintavarma

Maakaasu on koostumukseltaan käytännössä katsottuna puhdasta metaania, ja sen palamisessa syntyy ainoastaan vesihöyryä ja hiilidioksidia. Puhdas polttoaine vähentää poltinhuoltojen tarvetta eikä nuohouksia tarvita lainkaan. Maakaasu on luotettava polttoaine, jonka saanti on turvattu ja jakeluhäiriöt harvinaisia. Sen siirtoon ja kuljettamiseen ei tarvita raskasta liikennettä.

Lappeenrannan Energia - Maakaasu toimialuekartta

Tarkista maakaasun saatavuus alueellasi

Kun olet rakentamassa uutta kiinteistöä tai saneeraamassa nykyistä lämmitysjärjestelmääsi, muista maakaasu. Varmista maakaasun saatavuus omalla alueellasi oheisesta toimialuekartastamme. 

Lappeenrannan Energia - Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Kysy lisää maakaasusta

Tutustu myös rakentajalle laatimiin teknisiin ohjeisiimme: näin hankit maakaasuliittymän. Lisätiedot kiinteistösi liittämisestä maakaasun verkostoon saat arkisin kello 8-16 teknisestä asiakaspalvelusta 020 690 505 (mpm/pvm). Puhelun ohjausvaiheessa valitse 4. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.