Sähkö

Meiltä saat luotettavat ratkaisut sähkönsiirtoon Lappeenrantaan, Lemille, Taipalsaarelle ja Savitaipaleelle. Tarjoamme myös sähkösopimuksellesi vaihtoehtoja Väreeltä 2.1.2019 alkaen.

Lappeenrannan Energia - Sähkö
Bottom curve

Sähköä sinun tarpeisiisi

Meiltä saat sähköä silloin, kun sitä tarvitset. Lappeenrannan Energiaverkot siirtää sähköt kotiisi tai yritykseesi Lappeenrannan, Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren alueilla. Tarjoamme Väreen sähkösopimuksia koko Suomeen luotettavasti ja edulliseen hintaan. Neuvomme sinua oman uusiutuvan energiantuotannon suunnittelussa. Väreeltä hankit myös aurinkopaneelit helposti ja edullisesti.

Lappeenrannan Energia Väre

Kun tarvitset kotiisi sähköä

Osakkuusyhtiömme Väre toimittaa sähköä koko Suomeen 2.1. 2019 alkaen. Tutustu uuden ajan energiayhtiömme sähkösopimuksen vaihtoehtoihin. Kilpailutatko sähköäsi vai oletko muuttamassa – tutustu asumisen uusiin palveluihin ja tee sähkösopimus Väreen verkkopalvelussa.

Lappeenrannan Energia - Sähkönsiirto

Siirtoa tarpeesi mukaan

Lappeenrannan Energiaverkot siirtää sähkön kotiisi ja yritykseesi Lappeenrannassa, Lemillä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Tarjoamme sinun tarpeisiisi sopivan sähkön siirtotuotteen ja tarvittaessa voimme vaihtaa tuotetta tarpeesi mukaan. Tarjoamamme vaihtoehdot yleis-, aika-  ja kausisähkölle esitellään hinnastossamme ja lisätietoa siirtotuotteistamme saat teknisestä asiakaspalvelustamme.

Lappeenrannan Energia - Sähkön Pientuotanto

Uusiutuvan sähkön tuottajaksi?

Yhä useampi tuottaa sähköä auringosta ja tuulesta omiin tarpeisiin ja myytäväksi. Tutustu toimintaohjeisiimme ja vinkkeihimme, kun suunnittelet oman laitteiston hankintaa ja uusiutuvaa energiantuotantoasi.

Lappeenrannan Energia aurinkoenergiaa Väreeltä

Aurinkoenergiaa helposti

Sähkön tuottaminen omalla aurinkovoimalalla on nykypäivää. Tutustu, miten sinäkin voit alkaa turvallisesti tuottamaan oman energiasi. Lue lisää Väreen tarjoamasta aurinkoenergian ratkaisusta sinulle.

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.