Vesi

Asiakkaillemme toimitettu vesi on tutkitusti puhdasta ja huolehdimme jäteveden käsittelystä vastuullisesti sekä ympäristöystävällisesti.

Lappeenrannan Energia - Vesi
Bottom curve

Nauti vedestä ja puhtaudesta

Toimitamme asiakkaillemme tutkitusti puhdasta vettä ja huolehdimme jäteveden käsittelystä. Talousvesi on ollut luonnossa enintään muutama päivä aikaisemmin ennen perille toimittamista. Jäteveden puhdistamme luotettavasti ja saatamme takaisin luontoon ympäristöä kunnioittaen.

Häiriötiedotteet

Lappeenrannan Energia - Veden laatu

Veden laatu on meille ykkösasia

Hanastasi tuleva vesi täyttää talousvedelle asetut terveysperusteiset laatuvaatimukset ja käyttökelpoisuuteen perustuvat laatusuositukset. Käytetystä talousvedestäsi tulee jätevettä, jonka puhdistamme ja johdamme takaisin luontoon. Jätevedet käsitellään puhdistamolla mekaanisesti, kemiallisesti ja biologisesti moitteettoman puhdistustuloksen varmistamiseksi.

Puhdas vesi   Jätevesi

Lappeenrannan Energia - Vedentoiminta-alueet

Veden toiminta-alueet Lappeenrannassa

Vesihuollon toiminta-alueen määrittäminen perustuu vesihuoltolakiin. Toiminta-alueeksi määritellään alueet, joilla talousveden toimittamisesta tai viemäröinnistä vastaa kyseinen vesihuoltolaitos tai -yhtiö ja joilla kiinteistöjen on liityttävä keskitettyyn järjestelmään. Lue lisää Lappeenrannan toiminta-alueista ja tutustu Lappeenrannan Energiaverkkojen veden karttoihin.

Lappeenrannan Energia - Käyttösopimus

Tee käyttösopimus vesihuollosta

Suomen Vesilaitosyhdistys suosittelee kirjallisen käyttösopimuksen tekemistä kiinteistön haltijan kanssa. Sopimuksella kohdennamme vesihuollon palveluiden käytöstä aiheutuvat kulut palveluiden käyttäjälle ja vältämme suullisesta sopimuksesta aiheutuvia ristiriitoja kiinteistön omistajan, vuokralaisen sekä vesihuoltoyhtiömme välillä. Tulosta ensin linkistä sopimus, täytä se kiinteistön haltijan kanssa ja ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme erillisen käyttösopimuksen tekemiseksi.

Tulosta sopimus

Tilaa Elämää & Energiaa suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakaskirjeemme ja saat kuukausittain ajankohtaiset uutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.